beats by dre cheap

Izvjestaj za mjesec Januar, 2009

Es Selamu Alejkum we rahmetullahi we berekatuhu,

 

hvala Allahu Gospodaru svjetova, na svim blagodatima koje nam daje, neka je salavat i selam na naseg Poslanika, Muhammeda, sallallahu alejhi ve sellem, njegovu porodicu i ashabe.

Ovaj post bismo zeljeli zapoceti hadisom: Primjer vjernika u njihovoj medusobnoj ljubavi i samilosti je kao primjer tijela, ako oboli jedan organ, ostatak tijela obuzme groznica i nesanica." (Buharija i Muslim)

 

Ovaj put nas boli nepravda koja se desava u pojasu Gaze, ovaj put dizemo glas za sve ono sto se desava nasoj braci i sestrama, maloj djeci u Gazi, dovimo, molimo Allaha da im olaksa, da nam pomogne da se ujedinimo i konacno poduzmemo konkretne korake za islam, osim ispraznih rijeci koja ne prate djela.

Tako ni mi necemo duziti sa ovim postom, vec napisati da je ovaj mjesec nas prihod od 200 KM, uplacen za pomoc nasoj braci i sestrama u Gazi koji se nalaze u humanitarnoj krizi, pa iskreno molimo Allaha, swt, da ukabuli nasu sadaku i da ona bude od pomoci onima kojima je najpotrebnija. Amin.

Ostavicemo vas sa par slika koje nas tjeraju da ne zaboravimo nasu bracu I sestre i bojkot listu koje bismo se svi insaAllah trebali pridrzavati.

 

Da vas Allah, swt, nagradi!

 

Es Selamu Alejkum.

 

 

http://www.islambosna.ba/index.php/aktuelno/aktivnosti/1624-bojkot-izraela-najea-pitanja-i-odgovori

Niste sami
http://nistesami.blogger.ba
03/02/2009 12:01